הכירו את המכשיר הכי מלוכלך בבית (וזה לא השואב אבק או המקרר) וכיצד לנקות אותו בקלות

מדיח הכלים שלך, בעל היגיינה ביתית, האם מאחריותו לנהרה במיקרוסקופית יכולה להסתתר בעצם סוד מסוכן? גלו למה המכשיר הזה, המיועד לכיבוס, עשוי לדרוש ניקוי יסודי.

מי האמין שמדיח הכלים הנאמן שלנו, האלוף במשימות הכיבוס, עשוי לשחק איתנו ולגרום לנו להתרפתקויות? ועם זאת, מאחורי הדלת המתרקעת שלו ומחזוריו התמיכה, עשוי להסתתר סוד לא מותיר חפצים. שכחו על צלחות בהילטה וכוסות ללא כתמים, הגיע הזמן להתעדכן על מה שאינכם רואים: האיומים המיקרוסקופיים החבויים בפינותיו של המכשיר הזה. מוכנים לצלילה בלתי צפויה אל ליבו של המטבח שלכם? זה הזמן לגלות מה מתרחש מאחורי הכיבוס האוטומטי.

מכשיר מנקה, אך לא כול כך נקי כמו שנראה

כאשר מדובר בהיגיינה בבית, נדמה תמיד לנקות את פני המטבח או להחליף את המסנן של המפוץ. אך האם ידעתם שאחד המכשירים הנפוצים ביותר לכיבוס…עשוי גם להיות אחד הכי מלוכלך? כן, אנו מדברים על מדיח הכלים. מדהים, או לא? עם זאת, מחקר הראה שהוא יכול להפוך בקלות לגנ מיקרובים אם נשכח לשמר עליו כראו.

למה מדיח הכלים שלכם עשוי להפוך למקור לחיידים

במראה ראשוני, יכול להיראות זה סותר: מכשיר שיועד לכיבוס כלים צריך להמשיך בצורה טהורה, האם לא? אך, מדיח הכלים מקנה אווירה לפיתוח של מיקרואורגניזמים כמועצמות נפטציים, פטריות או אף חיידים. בין לחות הנשמרת בפינותיו, התצורת המזון שנתקעת במסנן והחום אשר מעודד את פרוליפרצית החיידים, יש לו הכל כדי להפוך למקור פעיל ללכות. הייה.

ולמעלה מכך, פינות מסוימות כמו המפוסרים שהם נשכחים לעתים במהלך הניקיו זה מאפשר לאחרים להתקדם עם הזמן. והחיד הזה יכול גן להשפיע גם על פעולה של המכשיר!

הסימנים שאינם מטעים

אז, איך לדעת אם מדיח הכלים שלך זקוק לתיקון טוב? מספר רמזים עשויים להעיר לכם:

  • ריח לא נעים המתמיד, אפילו לאחר מעגל כיבוי.
  • השאריות הנקראות במסנן או נגד המפוסרים.
  • כיבוס פחות יעיל, עם כתמי או שאריו על הכלים.
  • עקבות של מים עומדים בתחתית הכד.

אם אלה הסימנים מוכרים לכם, כנראה עת המגע. באושר, עם מעט פעולות פשוטות, תוכלו לתת חיים שניים למכשיר שלכם!

טיפים יעילים למדיח כלים בלתי נגרד

לשמור על מדיח הכלים שלכם אינו דורש רק כמה דקות, הוא יכול לעשות את ההבדל בהיגיינה ובביצועים. הנה כמה שלבים פשוטים לעקוב אחריהם:

התחילו בניקוי התדיר של ה מסנן , השומר על השאריות המזון. הוציאה, שטוף במים חמים, אף אם יש צורך במברשת. גם בדיקת המפוסרים בגומי כדאי. נג עם מטלית מרוטה בתערובת של מים וחומץ לבן, יציב מאוד למחיקת המוצר.

לאחר מכן, עלו להריץ את מדיח הכלים שלכם ריק עם חומר ניקוי קטן או מנת גנרוזה שיט. זה מסייע כדי למחות את השאריות של השומן והריחות. עשו את זה בערך פעם בחודש לתוצאות האופטימליות. נבדק ואומץ!

מאמץ קטן עבור תוצאה גדולה

לסיכום, מי הצעה שהמדיח שלך עשוי להסתיר פוטנציאל כה גדול של טמין, שם הוא צריך להיות סמל של ניקיון? כשאתה נותן קצת יותר דעה לתגמולים שמצביעים על טיטן שזמן לפעול, וידיים את טיפים פשוטים אלו, אתה מבטיח לדשות בביצוע עמיד… והכל זה, מבלי לפגוע בהיגיינה!

mm
פורסם על ידי Angela

אני מוקסם מאסטרולוגיה מאז ילדותי ואני כותב ב-roaster כדי לספק למשתמשי האינטרנט מידע איכותי.